Estrenem nova aplicació mòbil!

Divendres, 29 d'abril de 2022 a les 09:00

EAgora és una app gratuïta que permetrà facilitar la comunicació amb els veïns i fomentar la participació

Estrenem nova aplicació mòbil i gratuïta per facilitar la comunicació amb els veïns i fomentar la participació! Es tracta d’eAgora, una nova eina tecnològica que l'Ajuntament de Tous posa a disposició de la ciutadania i entitats amb l’objectiu que esdevingui un recurs per poder proposar iniciatives i publicar esdeveniments.

La nova aplicació d’eAgora també permet als usuaris seguir canals temàtics, buscar qualsevol tipus d’acte al municipi a través de l’agenda, reportar incidències de la via pública i rebre informació directa de l’Ajuntament. L’app municipal busca, a més, reforçar aquelles accions relacionades directament amb l’Agenda 2030 que ajudin a avançar cap a un model de municipi més participatiu, compromès i sostenible. 

En un futur, l’app inclourà altres funcionalitats relacionades amb l’administració electrònica i les smartcities, per facilitar a tothom la realització de tràmits administratius a través del mòbil i tenir a mà tota la informació del municipi.ç

Un dels primers processos participatius en què podran intervenir els touencs i touenques a través de l’app té a veure amb la creació d’una gran àrea de lleure a Cal Manadetes. Més informació en aquest enllaç.

Podeu descarregar eAgora per a Android i Apple a través d’aquest codi QR:

Darrera actualització: 29.04.2022 | 14:25