El Pla del Casc Antic

El Pla de barris del Casc Antic de Sant Martí de Tous, a partir de l'aprofitament de les potencialitats de l'àrea i del seu entorn i de la superació dels elements que han ocasionat la regressió del territori, proposa tot un seguit d'actuacions transversals encaminades a la revitalització social, econòmica i urbanística de l'àrea urbana més antiga del municipi i, en última instància, a la millora de la qualitat de vida dels veïns i veïnes.

El Pla s'estructura en els següents eixos d'actuació:

  1. La recuperació urbanística i ambiental , mitjançant la urbanització de diferents carrers i places, l'establiment d'un programa de rehabilitació dels elements comuns dels edificis i el condicionament del parc Bató com a espai d'esbarjo, trobada i convivència.
  2. La dinamització i potenciació de l'activitat econòmica , a través de la posada en marxa d'un seguit de programes de dinamització comercial i turística de la zona, així com de la implantació de Cal Frares com a espai d'assessorament, formació i informació en temes d'emprenedoria i promoció turística.
  3. El foment de la cohesió social i cultural , endegant un seguit de programes socials, culturals i formatius i, alhora, articulant la rehabilitació de l'Ateneu del poble com l'equipament necessari per desenvolupar tots aquests programes.

Àmbit d'actuació Llei de Barris al Pla del Casc Antic de Sant Martí de Tous

Darrera actualització: 04.10.2022 | 12:14
Darrera actualització: 04.10.2022 | 12:14