Tous crearà una gran àrea lúdica i esportiva al camp de Cal Manadetes

Divendres, 29 d'abril de 2022 a les 00:00

Els joves del poble podran votar quin equipament esportiu volen que s’instal·li en aquest espai: un skatepark o un pump track

L’Ajuntament de Sant Martí de Tous fa mesos que treballa en l’adequació d’una gran àrea de lleure a Cal Manadetes, en una esplanada de més de 10.000 metres quadrats que hi ha a l’entrada del municipi. El consistori ha obert un procés participatiu per tal que els joves de Tous puguin decidir quin equipament esportiu volen que s’hi instal·li.

Les dues opcions que hi ha sobre la taula i que es podran votar a través de l’app són un skatepark (parc de patinatge) o un pump track, circuit que permet fer voltes i salts sense pedalar aprofitant la inèrcia del cos.

L’Ajuntament també ha projectat en aquesta nova àrea lúdica i verda a Cal Manadetes un espai per a activitats i per celebrar-hi la foguera de Sant Joan, una zona de grades i instal·lacions de cal·listènia, entre d’altres (vegeu plànol).

Les votacions es podran fer a través de la nova aplicació mòbil i gratuïta que estrena l'Ajuntament de Tous: es tracta d’eAgora, una nova eina tecnològica que es posa a disposició de veïns i entitats amb l’objectiu que esdevingui un recurs per poder proposar iniciatives i publicar esdeveniments. Hi poden votar tots els joves del municipi d’entre 12 i 30 anys, fins al 31 de maig. 

També s'ha habilitat una bústia a Cal Frarés per recollir els vots dels joves que no puguin fer-ho a través de l'app. Podeu dipositar-hi el vostre vot de dilluns a divendres en horari de tarda.

Podeu descarregar eAgora per a Android i Apple a través d’aquest codi QR:

Darrera actualització: 06.05.2022 | 14:27