Punt Jove de Tous

El Punt Jove vol ser l’espai de referència per al jovent del municipi, diferenciant les seves accions en tres branques principals:

  1. Punt d’informació juvenil: Oferir informació i orientació als i les joves per donar resposta a les seves demandes específiques mitjançant informació generalista adequada però sense aprofundir en la resolució d’aspectes específics personals, a través de l’atenció individualitzada o col·lectiva.
  2. Programació de tallers i xerrades: Formació àmplia en matèria d’idiomes, mobilitat internacional, formació no reglada, salut, itineraris acadèmics, recerca de feina, etc.
  3. Espai de trobada: Dinamitzar un espai de trobada pel desenvolupament d’activitats, així com desenvolupar actuacions per a potenciar la implicació i participació activa en l’organització i planificació d’activitats diverses adreçades als i les joves. La tècnica serà el contacte directe amb el jovent encarregant-se de crear dinàmiques participatives i programes d'activitats i serveis juvenils que responguin a les necessitats del jovent.

La Maria Sanchez és la tècnica-dinamitzadora de joventut i estarà a disposició dels i les joves els dimecres de 15h. a 19h .

Podeu contactar amb la Maria a través de correu electrònic per a qualsevol dubte, aclariment o bé per concertar una visita msanchez@anoiajove.cat o per whatsapp al 679.96.46.83

Cal Frarés, Plaça Manel Maria Girona - 08712 Sant Martí de Tous - Barcelona (Catalunya)
Nom de contacte: Alícia Benito
Telèfon:679 964 683
Adreça electrònica: abenito@anoiajove.cat
Horari:  
dimarts de 15h a 19h
Darrera actualització: 03.10.2019 | 13:39