L’Ajuntament de Tous dedica 6.000 euros a ajuts directes pels sectors de la restauració i l’estètica del municipi

Dimecres, 18 de novembre de 2020 a les 00:00

L’Ajuntament de Sant Martí de Tous dedica 6.000 euros a ajuts directes pels sectors de la restauració i l’estètica al municipi, dos dels més afectats per la Covid-19.

En el darrer ple, celebrat el dijous 12 de novembre, al consistori va aprovar la modificació de crèdit corresponent que permet posar en marxa aquests ajuts, que l’Ajuntament repartirà entre tots els negocis actius que s’hi presentin. Els establiments tenen un termini de 7 dies naturals a partir de que es fan públics els ajuts per sol·licitar-los. El tràmit es pot fer de manera presencial a l’Ajuntament o telemàtica.

L’Ajuntament de Tous tanca així un any de compromís amb el comerç local, amb diverses campanyes, i també de compromís amb el sector cultural, sent una de les poblacions catalanes que ha programat i donat suport a més actes culturals durant la pandèmia de la Covid-19. Amb aquests nous ajuts, el consistori fa costat a dos dels sectors més castigats aquests darrers mesos, que han hagut de tancar portes total o parcialment.

Darrera actualització: 18.11.2020 | 10:02