El servei d’abastiment a les llars de Sant Martí de Tous funciona a ple rendiment gràcies als veïns voluntaris

Dijous, 19 de març de 2020 a les 00:00

L’Ajuntament de Sant Martí de Tous fa una valoració molt positiva de les primeres 48 hores del servei d’abastiment als domicilis de les persones vulnerables i les famílies confinades. La resposta d’un bon nombre de voluntaris a la crida que va fer l’Ajuntament ha fet possible que cap veí del municipi quedés desatès, en una mostra clara de solidaritat i bon veïnatge.

Coordinats per la regidoria de salut del municipi, totes aquelles persones que ho necessiten (principalment persones grans o amb patologies prèvies i famílies confinades) poden demanar el servei d’abastiment a domicili i els voluntaris els porten a casa aliments, medicaments o altres productes bàsics, sempre seguint un estricte control de protecció i seguretat.

Durant les primeres 48 hores de posada en marxa del servei ja s’han fet diverses entregues de manera ràpida i eficaç, i l’Ajuntament també s’ha posat en contacte via telefònica amb totes les persones vulnerables que viuen soles. A més, fa una crida als veïns perquè si són coneixedors que alguna persona que pugui estar en situació de risc, ho facin saber de seguida.

Per sol·licitar el servei d’abastiment a domicili, per oferir-se com a voluntari o bé per notificar algun cas particular que requerís ajuda, cal comunicar-se directament amb la regidora de Benestar Social i Sanitat, Mercè Cantarell, al telèfon 629 824 055.

Des de l’Ajuntament volen agrair enormement la col·laboració desinteressada dels voluntaris, i s’han mostrat molt orgullosos de la capacitat del propi municipi de tenir cura de tots i cada un dels seus veïns en aquesta situació d’emergència sanitària tan greu que viu la comarca de l’Anoia a causa de la pandèmia del Covid-19.

Darrera actualització: 08.04.2020 | 14:15