Tous torna a rebre els Reis d'Orient i els seus patges!

Dijous, 30 de de desembre de 2021 a les 00:00

A causa de la situació actual no es farà el discurs a l’Ajuntament i l’entrega de regals serà a l'exterior dels habitatges

Benvolgudes i benvolguts veïns de Sant Martí de Tous,

Donat que encara estem en una situació sanitària extraordinària, enguany els Reis d’Orient es tornen a adaptar a les mesures preventives de seguretat adients, que afectaran una jornada potser no tan lluïda com les de fa uns anys, però no menys esperada i desitjada!

Us informem dels canvis que s’aplicaran, quedant suprimits els següents actes:

  • El discurs a l’Ajuntament
  • La cerimònia a l’església
  • La pujada de la mainada a la carrossa
  • L’entrega de regals dins dels habitatges

Així doncs, el dia 5 de gener, a partir de les 18.30h, arribaran els Reis a la plaça de Fàtima. Si les condicions sanitàries d’aquell dia ho permeten, se’ls podrà rebre i fer cavalcada fins a les voltes, això sí, amb mascareta obligatòria i mantenint al màxim les distàncies ni que estiguem a l’aire lliure. Posteriorment, pujaran les escales de la plaça Major (Cal Frarés) i aniran fins a la plaça de l’Església, on faran un breu parlament abans de repartir els presents que porten de tan lluny.

A les 19.30h., aproximadament, serà també l’inici del repartiment de regals i, per tant, qui en vulgui rebre haurà ja de ser a casa. L'entrega dels presents enguany es farà a l’exterior dels habitatges, i no pas pels balcons ni amb escales, com s’ha fet sempre. Els patges no entraran a l’interior de les cases ni tampoc podran acceptar, molt a contracor, els agraïts avituallaments de menjar i beure que els vilatans i vilatanes tant amablement oferiu cada any.

Recollida de cartes, el dia 1

El dissabte 1 de gener, el patge Ali Huk i la resta d'enviats especials dels Reis d'Orient recolliran les cartes dels infants de Tous, com cada any. Aquest cop es mantindrà un únic punt de recollida, la plaça 1 d'Octubre, a partir de les 18h. Per evitar aglomeracions, es recomana un sol acompanyant i es demana l’ús de la mascareta i mantenir al màxim la distància durant tota l’estona malgrat que la recollida es faci a l’aire lliure.

Informació important per al dia 4

La recollida es farà al Casal de Tous, però amb dues cues diferenciades per dues zones. Per tal d’evitar aglomeracions, tal com ja es va fer l’any passat, us heu d’inscriure i fer el pagament previ a través d’internet a la zona i hora que convingui.

No es pot anar al Casal sense cita prèvia! Aneu a www.entradium.com i poseu Tous al cercador. Us haureu d'apuntar a una zona o l'altra en funció del vostre lloc de residència, tal com podeu veure en el següent mapa:

És el nostre desig mantenir la il·lusió constant dels més menuts i menudes i la comprensió dels adults. Amb l’esforç de totes i totes seguirem vetllant perquè sigui una nit màgica!

Cal tenir present que els actes es podrien veure afectats per possibles restriccions per part d’organismes oficials. 

Moltes gràcies per la vostra comprensió!

Darrera actualització: 30.12.2021 | 10:14