Tous ja està a punt per rebre a Ses Majestats els Reis d'Orient🐪👑

Dimarts, 27 de desembre de 2022 a les 09:00

Tornen les escales a l'entrega de paquets i la recollida serà el dia 4 de gener al Casal de Tous

Benvolgudes i benvolguts veïns,

Els Reis d’Orient... tornem a venir!

A partir de les 18:30h, arribarem amb tota la comitiva reial pels Safaretjos, us esperem amb moltes ganes i més il·lusió que mai!!

La cavalcada arribarà fins a les voltes i posteriorment es pujaran les escales de la Plaça Major (Cal Frarés) fins la Plaça de l’Església, on ens dirigirem a totes i tots vosaltres amb un breu parlament des del balcó de la rectoria juntament amb les autoritats del poble. Després baixarem a l’església, on la canalla que vulgui, podrà parlar amb els reis com es feia habitualment.

Però atenció, just després, serà també l’inici del repartiment de regals, per tant, qui en vulgui rebre, haurà d’anar de seguida cap a casa. Ens fa molta il·lusió anunciar-vos que enguany tornem a portar escales i amb el vostre permís, entrarem amb els paquets a les vostres llars per terrasses, balcons o portes, com s’havia fet sempre. 

 

INFORMACIÓ IMPORTANT:

La recollida es farà, com és habitual, el dia 4 al Casal de Tous.

Per tal d’evitar esperes i facilitar la feina, tal com ja es ve fent els darrers anys, us podeu inscriure i fer el pagament previ a través d’internet a la zona i hora que convingui.

Aneu a www.entradium.com i poseu “Tous” al cercador.

És el nostre desig mantenir la il·lusió constant dels més menuts i menudes i la comprensió dels adults. Amb l’esforç de totes i tots seguirem vetllant perquè sigui una nit màgica.

Enguany podreu fer el pagament de les propines on-line a la mateixa forma de pagament. Totes les propines aniran dirigides a la preparació de l’edició especial del 80 aniversari dels Reis de Tous, que serà l’any vinent (cavalca de gener de 2024).

Si algú vol i pot donar un cop de mà els dies previs o durant la nit del dia 5, l’ajuda serà molt benviguda... poseu-vos en contacte el més aviat possible amb el Jordi Morera (659047003).

 

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!!

 

Atentament,

Ses Majestats els Reis d’Orient

Darrera actualització: 23.12.2022 | 11:30