Tous celebra la Setmana de la Gent Gran del 27 de setembre al 3 d'octubre

Dilluns, 27 de setembre de 2021 a les 00:00

S’han programat diverses activitats especialment pensades per als avis i àvies del municipi

Sant Martí de Tous celebra a partir d’aquest dilluns, 27 de setembre, i fins al diumenge 3 d’octubre la Setmana Gran de Tous. L’Ajuntament ha programat diverses activitats dedicades a la gent gran del municipi, com ara xerrades, tallers, una tarda d’òpera, passejades i bitlles, entre d’altres.

El primer acte tindrà lloc aquest dilluns a les 6 de la tarda a la plaça de Fàtima, on es farà la inauguració de la Setmana Gran, amb parlaments, berenar i l’actuació en directe del duet de l’Elisa Mas. Demà, dimarts, es farà una xerrada sobre alimentació a Cal Frarés, a les 17h. Dimecres hi ha programada una tarda de pel·lícula al casal d’avis de Cal Frarés, en què es projectarà el clàssic “7 novias para 7 hermanos”. Serà a les 17.30h.

Dijous al matí, a les 9.15h, està prevista una passejada de la plaça de Fàtima fins al polígon i una visita guiada a les instal·lacions de la Creu Roja. Pel que fa a divendres, quan es commemora el Dia Internacional de la Gent Gran, s’ha programat una sessió de jocs de taula a Cal Frarés, a partir de les 6 de la tarda, i una tirada de Bitlles de Tous als jardins de Cal Frarés, a les 20h. Dissabte, tarda d’òpera al Casal (17.30h), amb l’espectacle “Lucia di Lammermoor”. El preu de l’entrada és de 5 euros amb el Carnet Gran de Tous i de 7 euros sense.

El darrer dia de la Setmana Gran tindrà lloc la missa dedicada als avis i les àvies de Tous, a les 11 del matí a l’església. Durant l’acte es farà entrega del ram a la persona més gran del poble.

A banda d’aquestes activitats, s’han organitzat també diversos tallers durant el mes d’octubre especialment pensats per a la gent gran: gimnàstica suau, tallers sensorials, com utilitzar el telèfon mòbil i cinema clàssic. Tots es realitzaran els dimecres i els dilluns a la tarda a Cal Frarés.

Darrera actualització: 27.09.2021 | 13:03