Tous celebra el Cicle Cultural de Sant Sebastià amb cinc  espectacles programats durant el mes de gener

Dimecres, 13 de gener de 2021 a les 00:00

El cicle cultural segueix tots els protocols marcats pel PROCICAT i s’adaptarà a les mesures sociosanitàries

Aquest cap de setmana arrenca a Sant Martí de Tous el Cicle Cultural de Sant Sebastià, una programació de cinc espectacles que tindran lloc durant tot el mes, els dies 16 i 17, 23 i 24 i 29 de gener. El tret de sortida el dona aquest dissabte l’exhibició de circ “Tous Tasta circ”, que tindrà lloc a les 17:30h a l’Ateneu de Tous i, diumenge, amb l’espectacle de clown i màgia de la Cia Sabanni “Sol i fa plou”, a les 12:30h a l’Espai Llegendes (entrada lliure). Cal reservar les entrades pels espectacles del Cicle Cultural de Sant Sebastià a la plataforma entradium.com, posant “Tous” al cercador.

El cap de setmana del 23 i 24 de gener el Cicle Cultural continua amb el concert de Marcel Casellas Trio, dissabte dia 23 a les 17:30h a l’Ateneu de Tous; i la funció teatral “La llebre i la tortuga” de Teatre Nu, que tindrà lloc el diumenge 24 a les 12:30h la plaça de l’1 d’Octubre (entrada lliure).

El Cicle Cultural de Sant Sebastià clou el divendres dia 29 de gener amb el reconegut Mag Lari, que porta l’espectacle “Una nit amb el Mag Lari”. La funció tindrà lloc a l’Ateneu de Tous i hi haurà dos passis: a les 18h i a les 20:30h.

Després que les mesures imposades per evitar la propagació de la Covid-19 obliguessin a suspendre la Festa Major i a posposar el Cicle Cultural de Tardor, l’Ajuntament de Tous i la comissió coordinadora de les festes, la Comissió50Tous, juntament amb els artistes compromesos, han traslladat els espectacles al mes de gener, al voltant del segon patró de Tous, en aquest Cicle Cultural de Sant Sebastià. El cicle cultural segueix tots els protocols marcats pel PROCICAT i s’adaptarà a les mesures sociosanitàries de cada moment.

Darrera actualització: 13.01.2021 | 11:52