Tous celebra amb èxit la Festa Major d’estiu

Dimecres, 9 de setembre de 2020 a les 00:00

Els veïns i veïnes van omplir els actes, sempre respectant les mesures de prevenció adoptades per evitar la propagació de la Covid-19

Tous ha celebrat la Festa Major d’estiu amb èxit de participació. Tot i les restriccions i limitacions d’aforament degut a la Covid-19 la resposta dels veïns i veïnes del poble ha estat molt positiva, omplint pràcticament la totalitat dels actes, sempre respectant les mesures de prevenció adoptades per evitar la propagació del virus. Una demostració que “la cultura i les festes són un èxit si s’adapten, es controlen i es compta amb la col·laboració de tothom”, apunta l’Ajuntament.

Teatre, bitlles de Tous, concerts, cinema i tallers i activitats infantils i per a tota la família son algunes de les activitats més destacades d’aquesta Festa Major d’estiu, que va tenir lloc del 28 al 30 d’agost. Un dels esdeveniments amb més bona acollida va ser la projecció de la pel·lícula “Un any a Tous”, que recull els actes més significatius celebrats al municipi de primavera a tardor de manera habitual, és per això que l’Ajuntament ha penjat el film al Canal de Youtube del consistori, per tal que sigui a l’abast de la ciutadania.

Tot plegat, una gran tasca d’organització i coordinació a càrrec dels membres de CinquantaTous, la comissió organitzadora de la Festa Major que s’estrena enguany, formada pels touencs i touenques que fan els 50 anys al llarg del 2020. Després de la bona acollida de Sant Joan al juny, i ara de la Festa Major d’estiu, la comissió CinquantaTous ja treballa en la Festa Major de novembre. 

Darrera actualització: 09.09.2020 | 11:45