Totes les activitats per aquest Sant Jordi a Tous

Dimarts, 21 d'abril de 2020 a les 12:00

Aquest proper dijous 23 d'abril viurem una diada de Sant Jordi diferent, confinada, però plena d'activitats que podeu fer des de casa! Aquestes són les diferents activitats que us proposem:

Dibuixa el teu DRAC de Sant Jordi!
Concurs per a infants fins a 12 anys (inclosos). Durant tot el dia de Sant Jordi i fins dimarts vinent podeu enviar el vostre dibuix a mirmpl@tous.cat, els anirem penjant a l'Instagram de l'Ajuntament i dimecres dia 29 es faran votacions El dibuix més votat guanyarà un premi sorpresa que desvelarem el mateix dia.

Concurs de relats curts
Concurs de relats de màxim 3.000 caràcters amb espais inclosos, a partir de 13 anys (inclosos). Durant tot el dia de Sant Jordi i fins dimarts vinent podeu enviar el vostre relat a mirmpl@tous.cat, un jurat popular, sense saber l'autora o autor del relat, triarà el proper dimecres dia 29 el relat guanyador i el premi sorpresa el desvelarem el mateix dia a través de les xarxes socials.

Contes per als més petits, a càrrec de Mònica Torra
A les 11h del matí del dia de Sant Jordi penjarem dos contes de la Mònica Torra a YouTube per als més petits, "El regal" i "El cucut", explicats per la  contacontes de casa nostra, la gran Mònica Torra.

Cliqueu aquí per veure el conte EL REGAL

Cliqueu aquí per veure el conte EL CUCUT

Els contes romandran penjats una setmana amb el mateix enllaç.

Presentació en directe del llibre d'Elisa Vidal
A les 18h del mateix dijous, l'Elisa Vidal ens presentarà en directe el llibre "Tous i les seves masies II". Ho farà a través de la plataforma Jitsi, mitjançant l'enllaç meet.jit.si/masiesdetous, connecteu-hi a partir de les 17:50h, no abans. Si teniu ordinador amb càmera no fa falta instal·lar res, si hi voleu accedir pel mòbil haureu de descarregar l'aplicació.

Un amor de Bolero, per tancar la diada
A les 19:30, penjarem el video espectacle per a adults de la Mònica Torra, Un amor de Bolero, que també romandrà penjat una setmana.

Bona diada de Sant Jordi a tothom!

Darrera actualització: 23.04.2020 | 09:18