Tot a punt per la Festa Major d'Estiu!

Dijous, 24 d'agost de 2023 a les 09:30

S'han programat una quinzena d'activitats i tindran lloc els dies 1, 2 i 3 de setembre

Un any més, des de l’Ajuntament s’ha organitzat la petita de les festes majors de Tous. Els dies 1, 2 i 3 de setembre, el poble s’omplirà de diferents actes variats i populars pensats per a tots els públics, amb motiu de la Festa Major d’Estiu.

El primer acte serà el divendres a les 8 del vespre al Casal de Tous on es farà la presentació de la 10a edició de Panna el Bandoler i després encetarà la nova edició de la FME 2023 mític sopar popular a la plaça de Fàtima. El sopar costa 15 euros i es pot fer la inscripció fins al 31 d’agost a l’Ateneu. Després del sopar, a les 11h de la nit el DJ resident “MARC3Rs” serà l’encarregat d’amenitzar la festa amb dues hores de música i ballaruca.

Dissabte, Tous es despertarà amb una matinal de jocs infantils amb una gimcana adreçada a infants d’entre 3 i 10 anys pel centre del poble, de la mà de l’Associació de Veïns del Serral. A les 10:30h, el Parc Cal Manadetes acollirà el tradicional campionat de Bitlles. També es representarà l’obra de circ i acrobàtica “Técnicas de Caída” a la Casa del Teatre Nu a les 5 de la tarda. A les 19h, s’inaugurarà a la Sala Camil Rima l’exposició “Presonatges de Tous” i, a la mateixa hora, es farà una ‘Scaperoom’ per a joves a càrrec de l’Associació de Veïns del Serral. Al vespre, vitast de vins del Celler Sumarroca, tapes delicioses i bona música en directe de la mà de Carla Meyer. I a la nit, una nova edició del cicle Tous Sons d’Estiu a l’Espai Llegendes amb un concert de Meli Caiena, acompanyats d’en Pep Massana.

El diumenge a les 8:30h sortirà de la plaça de Fàtima una passejada botànica a càrrec de Mercè Cartanyà i a dos quarts d’onze se celebrarà el campionat de ping-pong obert a tothom amb inscripcions prèvies a Cal Ton. A les 11 i a les 12:30h es podrà veure l’obra de teatre “Ball de Sanvito”, de la companyia Gori Gori a la Casa del Teatre Nu. Al migdia es farà la Trobada fillolenca i a la tarda la presentació de la UE Tous amb un partit contra La Granada. Finalment, la fi de festa i de la temporada de la piscina serà a les 6 de la tarda i comptarà amb inflables i festa de l’escuma amb entrada lliure.

Tots els actes de la Festa Major d’Estiu 2023 de Tous són organitzats per l’Ajuntament la comissió 50tous i l’Associació de Veïns del Serral, en col·laboració amb colles i entitats del municipi. El consistori recorda el seu compromís amb la cultura i la festa segura.

Per a algunes activitats, cal inscripció o reserva prèvia, com en el cas del torneig de ping-pong, el sopar popular o la trobada fillolenca. Podeu obtenir més informació i consultar el programa sencer fent click aquí.  

 

RESUM ACTES DE LA FESTA MAJOR D’ESTIU DE TOUS 2023

DIVENDRES 2

20:00 al Casal de Tous Presentació 10a edició Panna el Bandoler

21:30 a la Plaça de Fàtima Sopar popular de FME

23:00h a la Plaça de Fàtima Festa amb DJ resident “Marc3rs”

 

DISSABTE 2

10:00 a la Plaça 1 d’octubre Gimcana Petita

10:30 al Parc Cal Manadetes Bitlles de Tous

17:00 a la Casa del Teatre Nu “Técnicas de Caída”, de la companyia Ni Pez ni Cabeza

19:00 a la Sala Camil Riba Inauguració de l’exposició “Personatges de Tous”

19:00 a l’Ateneu de Tous Scaperoom Jove

20:30h a la Plaça 1 d’octubre Vitast de Tous amb vins del Celler Sumarroca i música de Carla Meyer en directe

23:00 a l’Espai Llegendes Meli Caiena, acompanyats d’en Pep Massana

 

DIUMENGE 3

8:30 a la Plaça de Fàtima Passejada botànica, a càrrec de Mercè Cartanyà

10:30 a la Plaça 1 d’octubre Campionat de ping-pong

11:00 i 12:30  a la Casa del Teatre Nu “Ball de Sanvito”, de la companyia Gori Gori

14:00 a Fillol Trobada fillolenca

17:00 al Camp de Futbol Presentació UE Tous amb partit contra La Granada

18:00 a 20:00h Piscina municipal Festa de cloenda amb inflables i festa de l’escuma

 

 

Darrera actualització: 22.08.2023 | 13:28