Tot a punt per celebrar la revetlla de Sant Joan!

Divendres, 17 de juny de 2022 a les 00:00

Enguany, la Comissió 50Tous proposa dos escenaris nous a Tous per a la revetlla ...

Les celebracions de l’entrada del solstici d’estiu es reivindiquen com la Diada Nacional dels Països Catalans. Enguany, la comissió dels 50 proposa 2 escenaris nous a Tous per a la revetlla, el 23 de juny...

Parc de Cal Manadetes

Servirem gratuïtament coca i moscatell a partir de les 20:30h. Porteu vas reutilitzable de casa, si us plau. Donades les circumstàncies viscudes darrerament així com les condicions ambientals i meteorològiques actuals, la foguera serà d'unes dimensions més reduïdes que en les darreres ocasions. Tot i així considerem important mantenir la tradició i simbologia dels focs ancestrals així com l'arribada de la Flama del Canigó, que arribarà cap a les 21:30 i encendrà la foguera.

Sopar i revetlla popular a la Plaça de Fàtima

Cap a les 22:30, es començarà a servir un bon sopar popular per només 12 eur., de la ma del Xiri; amanida, pa amb tomàquet, botifarra i cansalada de Cal Codina, beguda i postres incloses. Hi ha opció vegetariana (indiqueu-ho a l'apuntar-vos). Inscripcions al bar Don Paco. Caldrà portar estris reutilitzables (plat, vas, coberts...) per no generar residus innecessaris.
Tot seguit podrem gaudir d'una bona sessió de música petarda per a tots els públics, per ballar i xalar d'una bona revetlla.

Flama del Canigó

Si heu nascut el 2010 o abans, i voleu córrer portant la flama del Canigó, estigueu a les 19:15h. a la Plaça de Fàtima i si només voleu córrer el darrer tram, al Pal a les 21h.

Bona revetlla i bona Diada!! 

Darrera actualització: 17.06.2022 | 11:13