Torna a obrir les portes l'Ateneu Municipal

Dijous, 6 d'octubre de 2022 a les 00:00

L'obertura referma l’aposta perquè l’edifici pugui tornar a ser espai de trobada de tots els veïns i veïnes

El passat dissabte 1 d’octubre va tornar a obrir les portes l’Ateneu Municipal refermant l’aposta perquè l’edifici pugui tornar a ser espai de trobada de tots els veïns i veïnes. 

L'acte es va iniciar al migdia amb les portes obertes a les instal·lacions, on tothom va poder veure la reformació i els nous espais de l'equipament. Acte seguit, va ser el torn dels parlaments i l'aperitiu popular amb entrada lliure. 
Durant l'acte també es va fer una commemoració coincidint amb el dia 1 d'octubre i una gran urna va exposar-se a l'escenari.

Al vespre, la inauguració del local va comptar amb un sopar i un espectacle amb una gran festa dels anys 80 i 90 i amb festa del DJ Xavi Galvis.  

L’Ateneu continua disposant d’espais de trobada per entitats i col.lectius i vol ser un local obert a tots els veïns del poble, joves i grans, un espai que ofereixi una gran oferta d’activitats d’oci, gastronomia i cultura. 

Amb la ubicació del Punt Jove de Tous dins de l’edifici aquest ha de convertir-se en espai de referència amb una agenda d’activitats especialment pensada per ells.

Amb la col·laboració de l’Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona. Subvenció per actuacions de reforma, millora i manteniment d’equipaments culturals

Darrera actualització: 22.03.2023 | 12:51