Número de març de 2020 de la revista municipal #FemTous

Dilluns, 30 de març de 2020 a les 00:00

Ja és a totes les cases del poble el número de març de la revista municipal Fem Tous, amb un annex especial sobre la crisi sanitària de la Covid-19.

En el primer número de 2020, farem un repàs als esdeveniments dels darrers mesos: Carnaval, Festa Major, el 8 de març... Però també de grans festes i  activitats que tenen lloc al poble com la Hivernal Panna el Bandoler o el Festival de Llegendes de Catalunya.
A l’entrevista central parlem amb l’actriu Clara Segura, que va ser a Tous el passat juliol amb motiu del Festival de Llegendes. Dediquem el reportatge a  l’Escola Cérvola Blanca, un centre que en els darrers anys ha adaptat el seu projecte educatiu, incloent noves metodologies d’aprenentatge que afavoreixen l’experiència dels infants.
A l’apartat d’història, celebrarem els 25 anys de la Caminada Popular parlant amb els organitzadors de les diferents edicions. Finalment, a la contraportada conversem amb Joaquim Valls, un veí del poble que ha construït el seu propi teler a casa, fent homenatge al passat tèxtil de Tous.

A més, juntament amb la revista, es fa arribar als veïns i veïnes un annex amb informació especial sobre la crisis sanitària de la Covid-19, que està afectant amb força a la comarca de l'Anoia.

Darrera actualització: 08.05.2020 | 16:04