Novetat al Cinema de Tous

Dijous, 28 de novembre de 2019 a les 18:15

El cinema de Tous oferirà pel·lícules en Versió Original

Tous és un poble molt actiu culturalment, amb varietat d'oferta i espectacles de qualitat que es renoven constantment. Teatre, festivals, espectacles i cinema són algunes de les opcions d'art i entreteniment de les que podem gaudir tots els tousencs i tousenques sense moure'ns del poble. 

Quan parlem de qualitat, no podem deixar-nos el cinema, concretament, el cinema en versió original, aquell cinema que respecta l'essència de l'obra original sense afegir-li bandes d'àudio traduïdes que li resten caràcter i sensibilitat, traduccions que moltes vegades gargotegen o eliminen per complet la qualitat de la pel·lícula. 

Per tant, són moltes les raons per les quals la Versió Original presenta avantatges per sobre de les versions doblades, i, per això, volem donar-vos una NOVETAT!!  

A partir d'ara, podreu gaudir del cinema de qualitat aquí a Tous! 
El Cinema de Tous disposarà d'una sessió extraordinària mensual on emetrà una pel·lícula en versió original

El proper dissabte 30 de novembre a les 18:00h, ja podreu gaudir de la primera pel·lícula emesa en VO subtitulada. La pel·lícula serà la nova estrena: Sorry, we missed you, una pel·lícula escrita per Paul Laverty i dirigida per Ken Loach que no us deixarà indiferents!

 

Podeu seguir la cartellera del Cinema de Tous en aquesta mateixa web.

Consulta el fullet informatiu

Darrera actualització: 05.12.2019 | 12:49