L'estiu sona a Tous

Dimarts, 9 de maig de 2017 a les 08:15

STAGE INSTRUMENTAL
Una setmana de música, convivència i lleure

No guardeu encara els instruments i veniu a rascar, bufar i picar fort a Tous! Aquest estiu us proposem una setmana de convivència i música.

L'Estiu sona a Tous vol ser el lloc per a experimentar, aprofundir i consolidar tot allò que cadascú ha
anat aprenent durant el curs i, alhora, compartir i posar en comú aquests coneixements i experiències amb altres companys. A banda de la dinàmica d’orquestra que articularà tota la setmana, comptarem amb dos tallers per enriquir des d’altres punts de vista  el que sabem de música: passarem una tarda amb els professionals del Teatre Nu i farem una sessió de batucada a l’aire lliure.

Juntament amb la convivència diària, també s’han programat activitats de lleure per tal d’enfortir lligams d’amistat i crear-ne de nous; així com fomentar valors com el treball en equip, el respecte als companys i l’empatia.
Serà una setmana d’intenses emocions i experiències musicals: gaudirem de l'entorn relaxat del poble de Tous, aprendrem a tocar amb altres companys i a descobrir l’experiència de formar part d’un conjunt instrumental complet. I ho presentarem al públic en un concert final.
Trobareu les portes de la nova Escola de música de Tous obertes de bat a bat per fer noves amistats i gaudir del plaer de tocar junts.

· DEL 3 AL 7 DE JULIOL  AMB CONCERT CLOENDA EL 8 DE JULIOL · DATA LÍMIT D’INSCRIPCIONS 9 DE JUNY ·
INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS
stageinstrumental.tous@gmail.com
T. 696 331 526

Darrera actualització: 09.05.2017 | 10:32