L’escola Cérvola Blanca, premiada per la Federació d’AMPES de Catalunya

Dimarts, 21 d'abril de 2020 a les 11:20

Convertir la música en un llenguatge proper als alumnes, en una eina d’expressió i creativitat, i en un instrument per desenvolupar la memòria, l’atenció i la concentració. Aquests són alguns dels objectius que van impulsar la creació del projecte “Música per a tothom” al CEIP Cérvola Blanca de Sant Martí de Tous, un projecte que va néixer el curs passat de la mà de la direcció del centre i la col·laboració de l’AMPA i l’Ajuntament del municipi.

El projecte va consistir en la creació de dos grups de música: “Toca Batuca”, format pels alumnes de quart de primària, i “Som orquestra”, format pels alumnes de cinquè, que van aprendre a interpretar diverses peces musicals en grup i amb la col·laboració de l’Escola Municipal de Música, treballant aspectes com la concentració, la coordinació, el ritme i treball en equip, a més del coneixement dels diferents instruments de percussió i instruments Orff. 

Ara, gràcies a aquest projecte, la Federació d’Associacions de Mares i Pares de Catalunya ha atorgat a l’AMPA de l’escola Cérvola Blanca el primer premi de la categoria “Fem xarxa per la qualitat educativa”, que valora les iniciatives que demostren que el treball en xarxa repercuteix en l’increment de la qualitat educativa. El premi consisteix en un guardó de reconeixement i 500 euros. Tota la informació sobre aquest i d’altres projectes es pot consultar al web premisfapac.cat.

Darrera actualització: 21.04.2020 | 19:52