L’Ajuntament de Tous demana a la consellera de Salut recuperar l’atenció presencial al consultori mèdic local

Dimecres, 21 d'abril de 2021 a les 00:00

L’equip de govern es va reunir amb la consellera Alba Vergés aprofitant la seva visita al Centre Humanitari de Creu Roja a Tous

L’Ajuntament de Sant Martí de Tous demana a la consellera de Salut, Alba Vergés, recuperar l’atenció presencial continuada al consultori mèdic local, així que la situació sanitària ho permeti. L’equip de govern del consistori touenc, encapçalat per l’alcalde David Alquézar i les regidores Dolors Moreno i Mercè Cantarell, es va reunir amb la consellera aprofitant la seva visita al Centre Humanitari de la Creu Roja a Tous, el dissabte 10 d’abril.  

En aquesta reunió, l’equip de govern de Sant Martí de Tous va traslladar a la consellera de Salut la necessitat de recuperar la normalitat en l’atenció mèdica al municipi, un dels serveis que s’ha vist més afectat a causa de la pandèmia de la Covid-19, i que ha fet que l’Àrea Rural d’Atenció Primària ­–que comptava amb un consultori al municipi– s’hagi traslladat al Centre d’Atenció Primària de La Pobla de Claramunt, reduint l’atenció al consultori local a dos dia a la setmana. Una situació que afecta de manera directa l’atenció mèdica que reben els veïns i veïnes de Tous.

El consultori mèdic local va tancar el dia 19 de març de 2020, amb l’inici de la pandèmia. El 26 de juny va començar la reobertura progressiva del servei, un dia a la setmana i, a partir del 28 de setembre, dos dies a la setmana.

Darrera actualització: 21.04.2021 | 13:24