L’ADF de Tous organitza una calçotada popular per sufragar part de les despeses ocasionades per l’incendi

Dijous, 17 de març de 2022 a les 00:00

Es farà el diumenge 27 de març a l’Aubareda i ja es poden comprar els tiquets

L’ADF de Sant Martí de Tous organitza, en col·laboració amb l’Ajuntament de Tous, una calçotada popular el proper diumenge 27 de març per recollir fons que permetin a l’entitat sufragar part de les despeses ocasionades per desperfectes als equips de l’ADF a causa de l’incendi de l’estiu passat i també amb l’objectiu de dur a terme noves accions per conservar i protegir els boscos i el territori.

El dinar tindrà lloc a partir de les 13h a la zona d’acampada de l’Aubareda (Masia Aubareda) i inclourà aperitiu, calçots, carns a la brasa, pa i beguda. Ja es poden comprar els tiquets a la web https://entradium.com/events/calcotada-popular-adf-sant-marti-de-tous. L’aportació mínima per persona és de 15 euros (calçotada bàsica), però també hi ha altres opcions que permeten fer una aportació més gran: tiquet VIP per 20 euros (que inclou calçotada i tres consumicions addicionals al bar) i tiquet Premium (calçotada, tres consumicions addicionals i un record).

També hi ha una opció infantil per 10 euros i s’ofereix una modalitat del menú vegana a qui ho requereixi pel mateix preu -cal enviar un correu electrònic especificant-ho a adftous@gmail.com).

L’incendi de Santa Coloma de Queralt es va originar el 24 de juliol del 2021 i va cremar més de 1.600 hectàrees forestals de diversos municipis de l’Anoia i la Conca de Barberà, entre els quals Bellprat -el més afectat-, Sant Martí de Tous i Santa Maria de Miralles. El foc va durar dies i no es va donar per extingit fins al 19 d’agost, prop d’un mes després del seu inici.

Darrera actualització: 17.03.2022 | 13:04