La Laborateca i el Punt Jove de Tous impulsen els “dimarts laborals”, una iniciativa per facilitar la inserció laboral del jovent

Dimecres, 3 de febrer de 2021 a les 00:00

Cada dimarts es podran consultar les ofertes de feina actualitzades a l'Instagram del Punt Jove de Tous

El servei d’orientació i assessorament laboral, la Laborateca, i el Punt Jove de Tous posen en marxa els “dimarts laborals” una iniciativa per posar a l’abast de les persones joves ofertes de feina actualitzades setmanalment. Les ofertes es podran consultar a l’Instagram del Punt Jove de Tous (puntjovetous).

Els “dimarts laborals” tenen com a objectiu fer un recull d’ofertes de la comarca de l’Anoia publicades en fonts legals i actualitzades setmanalment, segons criteris generals. Tot i així, la publicació no té a veure amb les característiques concretes de cada oferta i les condicions en qüestió.  Aquesta iniciativa, respon a la necessitat d’inserció laboral del jovent i ha estat impulsada per la nova Referent d’Ocupació Juvenil i la tècnica d’Orientació Laboral.

La Laborateca t’acompanya en la recerca de feina

Recordem que l’Ajuntament de Sant Martí de Tous posa a disposició dels veïns i veïnes el servei d’orientació i assessorament laboral, la Laborateca,  amb la tècnica Rut Lloret al capdavant, per fer el seguiment i l’acompanyament en la recerca de feina. Tots els que necessiteu fer ús d’aquest servei podeu contactar amb ella al telèfon 679 964 682 o el correu electrònic rlloret@anoiajove.cat.   

Darrera actualització: 03.02.2021 | 16:33