Ja teniu a les vostres mans el butlletí d'estiu!

Divendres, 5 d'agost de 2022 a les 00:00

El Festival de Llegendes de Catalunya, les obres de la zona esportiva i la zona cremada per l'incendi de fa un any, són alguns dels temes que trobareu en el butlletí d'aquest agost!

El butlletí d'aquest estiu arriba carregat de notícies: el Festival de Llegendes, els pressupostos participatius i el nou model de Taxa Justa en són algunes de les més rellevants.

Al reportatge us expliquem les obres de la zona esportiva, amb la gespa del camp de futbol com a protagonista, unes obres que arriben just 50 anys després de la inauguració del camp.

A l'entrevista central parlem amb Txell Bonet i Pau Guillamet, locutors del programa ‘Kids XS’ de Catalunya Ràdio que es va emetre en directe des de Tous durant el Festival de Llegendes.

Al reportatge històric recordem l'incendi de just fa un any, en fem balanç i mirem quines accions s'han fet o estan pendents de fer pel que fa a la prevenció d'incendis i a la regeneració de la zona cremada.

Finalment, a la contraportada entrevistem a la touenca Natàlia Mas, directora general d'Indústria de la Generalitat de Catalunya i consellera delegada d’Acció.

Esperem que la gaudiu, la teniu tots i totes a les vostres cases. També podeu recuperar-la en format digital en aquesta notícia o bé a les oficines municipals.

Darrera actualització: 05.08.2022 | 11:51