Interrupcions en el subministrament elèctric de gran abast a Tous

Dimecres, 29 de de setembre de 2021 a les 00:00

Endesa està realitzant una actuació important a Tous i per això estarem desconnectats de la xarxa elèctrica general prop de 36 hores, per uns treballs que feia temps que s’havien de fer. La companyia havia informat inicialment només d'una interrupció de dues hores en el subministrament elèctric del municipi.

Per tal de no estar totes aquestes hores sense llum, Endesa connectarà les diferents zones de Tous a generadors de la mateixa companyia. En el moment de connectar-nos i desconnectar-nos de la xarxa sí que hi haurà els talls de llums ja avisats per aquest dimecres i dijous, 29 i 30 de setembre.

Des de l’Ajuntament, si bé reconeixem que la companyia ha sigut sensible a instal·lar aquests generadors de cara als seus usuaris, cosa que tampoc és massa usual, si que trobem pèssima la gestió de la informació, ja que han sigut els treballadors qui ens han informat d’això que avui us expliquem i algun tècnic després d’indagacions per part nostra. La companyia només ens ha avisat dels dos talls i amb poca antelació, com és habitual.

Des de l’Ajuntament seguirem treballant per mirar de minimitzar les molèsties al veïnat i per millorar la comunicació amb la companyia i així poder informar a tothom amb més temps i millor.

Podeu consultar si casa vostra o els vostres negocis estan afectats a l'arxiu PDF que acompanya aquesta notícia. El tall afecta a pràcticament tot el nucli de Tous i el Serral.

Darrera actualització: 29.09.2021 | 17:28