Es posen a la venda les entrades pel Cicle Cultural de Sant Sebastià, amb espectacles de primer nivell

Dimecres, 23 de desembre de 2020 a les 00:00

Aquestes festes, regalem-nos cultura!

Ja son a la venda les entrades pels Cicle Cultural de Sant Sebastià, que tindrà lloc durant el mes de gener, amb espectacles de primer nivell, com l’exhibició de circ “Tous tasta circ”, l’espectacle de clown  i màgia “Sol i fa plou” a càrrec de Jordi Saban, o el reconegut Mag Lari amb “Una nit amb el Mag Lari”. A més, teatre amb “La llebre i la Tortuga”, música amb Marcel Casellas Trio, i una programació de cinema per a tots els públics.

Les entrades ja es poden adquirir als següents enllaços:

 

Dissabte dia 16 de gener:

17:30h - Tous Tasta Circ:

Tous Tasta Circ és un combinat de música i peces curtes de circ, on totes gaudirem conjuntament d’un un univers acrobàtic, contemporani i expressiu gràcies a la Mònica Torra que com a mestressa de cerimònies ens conduirà per aquest viatge.

Entrades: https://entradium.com/ca/events/tous-tasta-circ-1

Lloc: Ateneu de Tous

 

20h - Tous Tasta Circ:

Entrades: https://entradium.com/ca/events/tous-tasta-circ-2

Lloc: local municipal, Ateneu

 

Diumenge dia 17 de gener:

17h - Sol i fa plou:

Sol i fa plou, clown i màgia per a tots els públics En Sabanni és un personatge estrany i divertit que, fins fa poc, treballava com a pallasso clàssic a l’últim circ itinerant de Catalunya. Degut a una gran tempesta, però, aquest circ es va veure obligat a plegar.

Tot i així, el nostre amic, que sap fer poca cosa més que el pallasso, segueix actuant fent riure a petits i grans amb els seus números de màgia, coloms, mocadors i tot tipus de xarivaris. Jordi Saban, mataroní, ha treballat com a pallasso al costat d’artistes com ara Jango Edwards i Tortell Poltrona. Ha participat a produccions del Circ Cric, Pallassos Sense Fronteres i Comediants, entre d’altres.

Actualment dirigeix SABANNI, la seva pròpia companyia, amb les produccions “Balla Menut”, i la recentment estrenada “Sol i fa plou”.

Entrada: https://entradium.com/ca/events/sol-i-fa-plou

Lloc: Ateneu de Tous

 

Dissabte dia 23 de gener:

17h - Marcel Casellas Trio:

Marcel Casellas presenta un repertori d’arrel fusió en petit format, càlid i fresc alhora. “Tot mesclat, no agitat”.

Un espectacle on tradició i innovació creen el clima propici per a un concert diferent. Marcel Casellas s’acompanya de dos amics instrumentistes (amb qui ha impulsat nombroses propostes musicals), per explorar la improvisació i la recreació de la cançó tradicional i els gèneres de ball més genuins dels Països Catalans. Tot plegat, partint del llegat de la nostra música tradicional i mediterrània.

Les experiències amb grups com Transardània, Quintet Fibonacci o la Cobla Catalana dels Sons Essencials (aquest darrer, d’extraordinària vigència en l’actualitat) són el punt de partida per a l’espectacle que ens ofereix Marcel Casellas Trio.

Un espectacle que, passant per la glosa, travessa la corda fluixa que va de la taverna a una peculiar cava de jazz d’arrel catalana.

 

Entrades: https://entradium.com/ca/events/marcel-casellas-trio

Lloc: Ateneu de Tous

 

Diumenge dia 24 de gener:

12h - La llebre i la tortuga:

Arriba a Tous en Demetri Isop Martínez, jutge de pau i àrbitre mediador, per reviure la faula que va explicar el seu avantpassat llunyà.

Vol que la llebre i la tortuga tornin a disputar una carrera per, d’una vegada per totes, entendre què va passar i reconciliar els dos personatges. Per fer-ho, comptarà amb l’ajuda i la col·laboració del públic, part activa de la història i membre indispensable per a resoldre el conflicte.

 

Entrades: https://entradium.com/ca/events/la-llebre-i-la-tortuga

Lloc: plaça de l’1 d’Octubre (exterior)

 

Divendres dia 29 de gener:

18h – Una nit amb el Mag Lari

Després de més de 25 anys fent funcions per tot arreu, m’adono que la meva vida és una gira constant i, en el fons, el que més m’agrada és estar sobre els escenaris, com més diversos millor, coneixent gent i llocs diferents, fent el que se’m dona millor: il·lusionar i fer riure el públic.

Aquesta nit és una nit de festa per a mi, perquè la passaré amb vosaltres, a Tous. Una nit amb el Mag Lari de sempre, amb la sorpresa, amb l’humor de sempre i, sobretot, amb lai l·lu sió de sempre!

Una nit màgica, una nit amb el Mag Lari!

Entrades: https://entradium.com/ca/events/una-nit-amb-el-mag-lari

Lloc: Ateneu de Tous

 

20:30h – Una nit amb el Mag Lari

Entrades: https://entradium.com/ca/events/una-nit-amb-el-mag-lari-2

Lloc: Ateneu de Tous

Darrera actualització: 23.12.2020 | 15:42