Els Tres Reis d'Orient i els seus patges vindran a Tous!

Dijous, 31 de desembre de 2020 a les 00:00

Atenció, enguany els Tres Reis d'Orient arribaran en unes condicions especials i de manera molt diferent al que és habitual.

Recollida de cartes:
El dia 1, a les 17h el Patge Ali Huck i els seus dos germans recolliran les cartes en tres indrets diferents i separats de Tous:
-Plaça de Fàtima
-Plaça 1 d'octubre
-Davant de Cal Frarés
La recollida es farà sense contacte i mantenint la distància de seguretat. Si veieu que hi ha cua, canvieu de plaça, cal evitar aglomeracions. Demanem un sol acompanyant per infant.

De cara al 4 i 5 de gener:

Molt important!
Per tal que passin els patges per casa vostra, cal que us inscriviu ABANS del dia 4 a entradium.com (poseu "reis de tous" al seu cercador) trobareu les instruccions a les vostres bústies o a la web de l'Ajuntament.

La nit del dia 5 de gener... TORNARÀ A SER MÀGICA!

Tot i així s'han adaptat els actes fent un esforç important per tal de mantenir l'acte i la il·lusió que comporta a tota la població, especialment la més menuda...

No hi haurà rebuda a la plaça
No hi haurà discurs a l'Ajuntament
No hi haurà cerimònia a l'església
No es podrà pujar canalla a la carrossa

Els Reis arribaran a Tous a les 18:30 i els seus patges començaran a repartir els regals a la mateixa hora a les cases de Tous, per tant, tothom haurà de ser a casa.

Els Tres Reis passejaran per Tous amb la carrossa i s'adaptaran per passar per tots els carrers possibles i els podreu veure i saludar des dels portals o balcons de casa vostra.

Els patges no entraran a les cases i respectaran les distancies de seguretat, us lliuraran els regals a la porta de casa i NO podran acceptar el menjar i el beure que tant amablement ofereixen els vilatants, molt a contracor.

Aquí us podeu descarregar el PDF amb les instruccions.

Gràcies per la vostra comprensió i que tingueu una bona festa de Reis!

Darrera actualització: 31.12.2020 | 12:12