Els Pannes de Tous presenten la 10a edició de la Cursa Panna

Dilluns, 4 de setembre de 2023 a les 09:00

La cursa tindrà recorreguts amb els millors trams de les deu edicions i les inscripcions estaran obertes a partir del 12 de setembre

En el marc de la Festa Major d’estiu, que Tous ha celebrat aquest passat cap de setmana, l’organització Pannes de Tous va presentar la nova edició de la cursa que enguany arriba al seu 10è aniversari. L’acte va tenir lloc el divendres 1 de setembre al Cinema de la població i va servir per desvelar alguns detalls d’aquesta edició tan especial.

Després de deu anys d’experiències, anècdotes i vivències, la Panna de Tous refresca la seva imatge amb un nou disseny i que, juntament amb el pòster de la prova, donen el tret de sortida a l’edició 2023, que se celebrarà el diumenge 5 de novembre durant la Festa Major del municipi. Per celebrar el seu aniversari, s’han creat uns recorreguts agafant els millors trams de les passades edicions i també s’ha dissenyat una samarreta dels 10 anys.

L’alcalde de Sant Martí de Tous, David Aquézar, qui també va ser present en l’acte, va destacar la importància d’aquesta cursa “la cursa Panna de Tous és una gran oportunitat per poder mostrar el nostre territori i promocionar, també, els seus comerços i establiments”. A més, també va posar especial rellevància a la gran tasca que fan els voluntaris i voluntàries del poble “sou els que feu possible aquest esdeveniment i els que heu fet possible que enguany celebri deu anys”.

Les inscripcions són limitades i s’obriran el proper 12 de setembre. Els organitzadors van aprofitar la presentació per convidar a tothom qui hagi participat en alguna de les edicions a repetir en aquesta ocasió especial.

 

Tous celebra amb èxit la seva Festa Major d’estiu

A banda de la presentació de la 10a edició de la cursa Panna i tot i la mala previsió meteorològica per aquest passat cap de setmana, el municipi va poder celebrar amb èxit la majoria d’activitats programades amb motiu de la seva Festa Major d’estiu.

Tous es va omplir de l’1 al 3 de setembre de diferents actes variats i populars pensats per a tots els públics, com la matinal de jocs infantils, el campionat de bitlles, obres de teatre i circ, una scaperoom, la passejada botànica, música, partits, la trobada fillolenca o el torneig de ping – pong. Tot i que alguns dels actes es van traslladar a cobert, contretament, a l’Ateneu Municipal per la previsió de pluja, com van ser el sopar popular, el vitast de vins o Tous Sons d’estiu, tots ells van tenir molt bona participació. L’única activitat que es va haver de suspendre van ser els inflables i la festa de l’escuma per acomiadar la temporada de la piscina.

Tots els actes de la Festa Major d’estiu de Tous han estat organitzats per l’Ajuntament, la comissió 50tous i l’Associació de Veïns del Serral, en col·laboració amb colles i entitats del municipi.  Des del consistori es fa un balanç positiu de la celebració i el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Tous, Oriol Ribera, ha volgut agrair la implicació de les colles i entitats del poble “moltes gràcies a tothom qui ha participat i col·laborat a fer possible, un any més, la celebració de la festa major d’estiu”. Ribera també ha celebrat que s’hagin pogut fer la major part dels actes, tot i la previsió meteorològica que s’esperava aquest cap de setmana. 

Darrera actualització: 13.09.2023 | 16:43