"El poble que farem", la revista sobre el Pla d'Acció Municipal de Tous

Dilluns, 21 de desembre de 2020 a les 00:00

L'Ajuntament obre diferents canals de participació perquè la ciutadania digui la seva en aquest pla per definir el Tous de demà

L'Ajuntament de Tous ha editat la revista "El poble que farem", on s'explica als veïns i veïnes les principals línies del Pla d'Acció Municipal de Sant Martí de Tous. Es tracta d'un document a través del qual el consistori vol traslladar els grans objectius que es planteja assolir durant el període 2019-2023, així com les actuacions que es creuen necessàries per assolir-los, per tal de tenir un poble just, culte, ben conservat, cívic i net i on es pugui gaudir d'una bona qualitat de vida.

Per aconseguir-ho també és clau la participació ciutadana, per això, al final del document, hi ha una pàgina retallable per escriure les propostes i suggeriments i dipositar-la a una urna situada a l'Ajuntament, també es pot omplir una instància a través de la web de l'Ajuntament o bé enviar un email a revista@tous.cat.

Us convidem a tots i totes a participar en la definició del poble que farem, el poble que volem que sigui Tous en un futur proper. 

Darrera actualització: 21.12.2020 | 11:16