Comunicat de la Comissió "50Tous" sobre Sant Joan

Dijous, 18 de juny de 2020 a les 00:00

A principis del mes de març d’enguany, la regidoria de cultura i festes de l’Ajuntament de Tous va convocar als touencs i touenques nascuts l’any 1970 amb la intenció de crear una comissió permanent i amb caràcter rotatiu, amb experiència, solvència i moltes ganes, que cada any s’encarregui d’organitzar o coordinar les festes més significatives del poble: Carnestoltes, Sant Joan, Festa Major d’Estiu, Festa Major i Sant Sebastià. Seria per Sant Sebastià quan passarien el relleu a la següent fornada que complís els 50 anys aquell any. La idea va ser acollida molt positivament per la generació dels 70 i de seguida es va posar en marxa.

Després del cop rebut pel coronavirus, la comissió "50Tous" s’ha posat a treballar i en molts pocs dies s’ha organitzat un Sant Joan adaptat a les condicions que el desconfinament permet i amb certes diferències respecte a les anteriors festes de Sant Joan celebrades a Tous.

Enguany no hi haurà sopar popular de carrer ni ball -per raons òbvies-, però just després de l’arribada de la flama del Canigó, a les 8 del vespre de dimarts, al camp de futbol s’encendrà la foguera i al mateix temps començarà un concert dels Pascual i els desnatats, que podrem seguir des de les cadires degudament separades per mantenir la distància de seguretat. Els i les membres de la comissió, seguint les mesures sanitàries corresponents, repartiran coca, xocolata i beguda a les persones assistents a la festa. El concert i la revetlla duraran fins les 22 hores. La mascareta i respectar la distància de seguretat seran obligatoris per assistir a la revetlla. L’entrada al camp de futbol serà lliure.

Darrera actualització: 18.06.2020 | 12:20