Actes pel Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones – 25N a Tous

Dimarts, 24 de novembre de 2020 a les 00:00

L’Ajuntament de Sant Martí de Tous ha preparat una sèrie d’actes per commemorar el Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència envers les Dones, dia 25 de novembre.

De manera simbòlica, durant tota la setmana el campanar i la façana de l'Ajuntament del municipi estaran il·luminats amb el color morat i amb pancartes reivindicatives.

Dimecres dia 25 de novembre a les 19h a la plaçada de l’1 d’octubre, es convoca una concentració amb espelmes per mostrar el rebuig a la violència masclista, amb la lectura del manifest per part de la regidor d’Igualtat de l’Ajuntament de Tous, Mercè Cantarell. Seguint amb les mesures de prevenció per a la Covid-19, la concentració es realitzada amb distància de seguretat entre els assistents i es demana l’ús de mascareta.

A més, els dies 25 i 26, els nens i nenes de l’Escola Cérvola Blanca podran escoltar contes de conscienciació sobre la violències masclista.

Durant tota la setmana, es durà a terme una campanya de difusió a través de les xarxes socials del Punt Jove de Tous, així com mitjançant cartells als establiments de municipi, per tal de conscienciar sobre la violència masclista a tota la població.

Darrera actualització: 24.11.2020 | 16:44