Concurs Literari de microrelats

Dilluns, 10 d'abril de 2017 a les 09:00

1er. Concurs de microrelats "El Calaix de les Estrelles" organitzat per Restaurant El Sol, amb col·laboració de l'Ajuntament de Sant Martí de Tous, Llibreria Aqualata i el Col·lectiu Proscrits.

BASES 
La presentació al concurs suposa l'acceptació expressa de les bases.
PARTICIPACIÓ
La participació és gratuïta i oberta a tothom. Hi pot participar qualsevol persona major de 18 anys.
TEMA
La temàtica dels relats a concurs és lliure, però el jurat valorarà que es mencioni d’alguna manera “El calaix de les estrelles”
CONDICIONS DE PRESENTACIÓ
Els treballs han de ser inèdits, escrits en català i amb una extensió no superior a 3000 caràcters sense comptar espais ni títol. Cada participant pot presentar un únic relat que signarà amb pseudònim i que haurà d’enviar a restaurantelsol@gmail.com en un correu on també especificarà nom, telèfon de contacte i adreça de correu electrònic.
PREMIS
1er.premi: 
Un Menú de temporada per a 2 persones a Restaurant El Sol + Lot productes artesans de Sant Martí de Tous + Val bescanvi per valor de 60’-€ obsequi de Llibreria Aqualata.
2on.premi: 
Un Esmorzar de forquilla per a 2 persones a Restaurant El Sol + Lot productes artesans de Sant Martí de Tous + Lot de llibres edició obsequi de M.I. Ajuntament de S.M. de Tous. 
3er. premi: 
Un Vermut per a 2 persones a Restaurant El Sol + Lot productes artesans de Sant Martí de Tous + Lot de llibres obsequi de Col•lectiu Proscrits. 
El concurs pot declarar-se desert si el jurat ho considera oportú.
L’entrega de premis es farà el dissabte10 de juny de 2017 a partir de les 20h. a Restaurant El Sol, dins el marc de les activitats que organitza “El Calaix de les Estrelles”
JURAT
El jurat estarà format per tres persones rellevants vinculades al món de la cultura.
TERMINI
El termini d'admissió dels relats conclourà el 22 de maig a les 24h.
VEREDICTE I LLIURAMENT DE PREMIS
El 10 de juny, a partir de les 20h es farà públic el veredicte del jurat i es realitzarà l'entrega del premis com a part de l’esdeveniment organitzat per “El Calaix de les Estrelles”.

Darrera actualització: 05.04.2017 | 11:35