Teniu a la vostra disposició el Servei de Mediació Ciutadana 🗣️

Divendres, 16 de setembre de 2022 a les 09:30

És un servei públic, gratuït i confidecial d’atenció a tota la ciutadania

Si et preocupa alguna situació dins de l'àmbit comunitari, recorda que tens a la teva disposició el Servei de Mediació Ciutadana (SME) del Consell Comarcal de l'Anoia.

El SMC és un servei públic d’atenció a tota la ciutadania, especialitzat en la prevenció i la resolució de conflictes entre ciutadans dins l’àmbit comunitari.

La finalitat del servei és desplegar un ventall d’accions que promoguin la convivència ciutadana i el paper actiu dels ciutadans en la resolució dels seus propis conflictes.

Objectius:

  • Facilitar als serveis públics, persones i entitats socials del territori, la mediació i la gestió de conflictes com a recurs per al canvi constructiu de les relacions entre les persones que conformen comunitats socials heterogènies.

  • Treballar en la prevenció i resolució de conflictes comunitaris que impliquen a la població, amb independència de la seva procedència i origen sociocultural.

  • Assessorar i treballar conjuntament amb els diferents serveis municipals en intervencions adreçades a la prevenció i gestió de conflictes


Podeu contactar amb el Servei de Mediació Ciutadana! 🗣️

📆 de dilluns a dijous
🕓 de 8:00h a 16:30h
📞 699 664 718
✉️ mediacio@anoia.cat

Podeu trobar més informació a la web www.anoia.cat

Darrera actualització: 19.09.2022 | 11:43