6a Hivernal Panna el Bandoler

Diumenge, 3 de novembre de 2019 de 08.00 h a 16.00 h

Som els Pannes:

 

Un grup de gent del poble de Sant Martí de Tous que amb el suport de l’Ajuntament organitzem aquesta cursa especial de BTT i TRAIL. Enguany ja arribem a la SISENA edició de la Hivernal Panna el Bandoler.

Volem que us sentiu com a casa, tant abans com després de la cursa i que gaudiu al màxim del nostre entorn natural amb els recorreguts que us hem preparat. Aquest any el recorregut de TRAIL és completament NOU i hem fet un recorregut molt especial i exclusiu tant per la TRAIL 16km com per la TRAIL 8km.

Volem que us ho passeu bé en famíla! Per això, la BTT 10km és per poder-la fer plegats en família.

Volem que esmorzeu/dineu molt bé i per això us prepararem el Dinar del Bandoler. Abans si voleu, us podreu dutxar a les instal·lacions esportives municipals de Tous.

Finalment volem seguir sent solidaris i col·laborarem com els darrers anys amb l’AESWH (Associació Espanyola del Síndrome Wolf-Hirschhorn). Es farà una donació d’1€ per cada inscrit a la cursa, donat a parts iguals entre l’Ajuntament de Sant Martí de Tous i l’empresa PanSalud, a part de les donacions voluntàries que es vulguin fer en el procés d’inscripció.

Xaleu amb la Cursa del Panna, gaudiu-la en família!

Ens veiem a Tous el 3 de Novembre de 2019!!

Feu click per a més informació!

Darrera actualització: 17.10.2019 | 12:56