L’espectacle “Llach poeta” arriba a Sant Martí de Tous

Dijous, 12 de desembre de 2019 a les 11:30

Aquest dissabte 14 de desembre, “Llach Poeta” a La Casa del Teatre Nu

“Cançons que són poemes? Poemes que són cançons? …tant se val, és així com ens agrada.” Partint d’aquesta premissa neix l’espectacle Llach Poeta. Les lletres de les cançons de Lluís Llach són poemes per si soles, són lletres intemporals, vigents. I, per això, aquest espectacle es tracta d’un homenatge al cantautor Lluís Llach a través de les lletres de les seves cançons. 

L’actor Joan Berlanga recita les cançons de Llach amb una personalitat única i peculiar acompanyat del pianista Albert Flores que ajuda, no només a recordar-nos la tornada de la cançó, sinó també a donar una dimensió diferents al text. Les peces aconsegueixen transmetre la tendresa dels sentiments, el dolor per la pèrdua, l’alegria per la vida, l’amor universal, la crítica cap a la injustícia, la ironia d’un país que se sap petit… tot això amb notes que surten amb força d’un piano tocat amb delicadesa, amb espectaculars impromptus que enamoren fins a l’últim alè i una veu profunda, plena de matisos i sàvia que commou i emociona.

Llach Poeta és un espectacle intimista que convida als amants de Lluís Llach a enyorar-lo una mica menys i que connecta amb l’experiència de cadascú, fent reviure molts moments i, de ben segur, no deixa indiferent a ningú.

Pots veure aquest espectacle el proper dissabte 14 de desembre a La Casa del Teatre Nu. A més a més, pots gaudir d’un descompte de 2€ en l’entrada si ets amic del Teatre Nu, si ets menor de 25 anys o si tens el carnetGRANdetous.

_____________________________________

Joan Berlanga, paraula
Albert Flores, piano
Lluís Llach, textos i música

Lloc: La Casa del Teatre Nu
Hora: 20:00h
Preu: 12€*
Venda d’entrades: a taquilla, però pots reservar la vostra entrada enviant un correu a teatrenu@teatrenu.com o trucant al 677 519 625. 

*descompte de 2€ pels amics del Teatre Nu,
carnetGRANdetous i joves menors de 25 anys

_____________________________________​

LA CASA DEL TEATRE NU

És l’espai de treball de la companyia anoienca Teatre Nu. Ubicada al bell mig de Sant Martí de Tous va obrir les portes l’any 2015 i des de llavors acull creacions i coproduccions de la companyia. A vegades ofereix un programa de visites escolars per acostar l’oci i el procés de creació teatral als alumnes del nostre país. També és un espai que acull residències per a creadors, activitats de formació de públics, programacions d’espectacles, i l’escola de teatre del municipi. 

Per saber-ne més pots consultar la seva pàgina web: https://www.teatrenu.com/

Darrera actualització: 16.12.2019 | 08:57