Salutació de l'Alcalde

Benvolguts i benvolgudes,

Em complau donar-vos la benvinguda al nostre portal web, una eina d'interacció amb la ciutadania de Sant Martí de Tous però també a tots aquells que ens vulgueu visitar, amb vocació de ser útil i àgil a l’hora de conèixer el dia a dia del nostre poble.

Avui, les xarxes socials són el canal més ràpid i actiu per transmetre informació de tot tipus i la manera més eficient de relacionar i aproximar l'administració i la ciutadania.  Una eina que posa a l’abast d’una gran majoria de la població informació d’arreu del món i que amb un simple clic permet connectar-te amb l’altra banda del planeta. Des del món local no ens podem quedar enrere i per això dins les nostres possibilitats intentem donar a conèixer, des d’aquest portal web, el nostre municipi, les noticies més rellevants, la seva activitat, els seus serveis i la seva història.

Estem convençuts que aquesta eina serà útil i d'interès per a tots, que permetrà contactar amb el nostre Ajuntament i a la vegada descobrir el nostre poble. Tous es un nucli mil·lenari que ha crescut al llarg dels segles al voltant del seu castell, on es respira sentiment de comunitat, que preserva la seva història, elements patrimonials i l’entorn natural com a signes d’identitat.  

A tots els veïns i veïnes us convido a participar i informar-vos mitjançant aquesta web, a buscar la informació que necessiteu i a participar activament de la vida municipal, entre tots #FemTous.

A tots, amics i amigues, sigueu molt benvinguts a Tous!

L'Alcalde
David Alquézar i Claramunt

Darrera actualització: 01.09.2023 | 01:20
Darrera actualització: 01.09.2023 | 01:20