Salutació de l'Alcalde

Benvingudes i benvinguts al lloc web de l'Ajuntament de Sant Martí de Tous.


L'Ajuntament i l'equip de govern que encapçalo no té altre objectiu que atendre les necessitats reals de tots els David Alquézar, alcalde de Sant Martí de Tousseus veïns, de manera àgil i eficient. En aquest sentit les noves tecnologies i aquesta pagina web esdevenen una eina importantíssima de comunicació bidireccional amb tots els Touencs i Touenques, però no només és aquest el repte, cada vegada més s'ha de treballar perquè també esdevinguin un canal facilitador dels tràmits municipals i d’aquí l'esforç que hi volem dedicar.

La gran comunitat que formem es basa en conceptes de cor-responsabilitat i civisme que hem d'exercir en consciència tots els veïns, entre tots #FemTous. Aquesta és la visió que volem compartir amb tots els veïns del poble. Tenim la sort de formar part d'una comunitat rica i participativa culturalment, que estima i conserva el patrimoni arquitectònic i natural que ens envolta i que treballa activament per afrontar el futur amb millors condicions apostant per un urbanisme i serveis públics que continuïn definint la magnifica qualitat de vida que ens ofereix Sant Martí de Tous.

El web, a part de donar a conèixer el nostre poble a tota la comunitat internauta, obre un canal de comunicació d’anada i tornada entre l'Ajuntament i els Touencs i Touenques, donat que d'una banda permet traspassar de manera àgil informació local d'interès general, així com convocatòries, notícies, informació sobre serveis municipals, ... i d'altra banda permet adreçar al consistori idees, suggeriments, queixes, realitzar tràmits, ...

Des d'aquí animo a totes i a tots a utilitzar al màxim aquest servei que procurarem anar millorant de manera continuada.

Atentament,

 

 

 

L'Alcalde
David Alquézar i Claramunt

Darrera actualització: 04.10.2022 | 12:12
Darrera actualització: 04.10.2022 | 12:12