Tous en Família! (18 de gener)

Dimecres, 15 de gener de 2020 a les 09:30

Aquest proper dissabte 18 de gener hi haurà una nova sessió del cicle de teatre familiar "Tosu en Família". Reserva ja les teves entrades!

Aquest proper dissabte s'estrena una nova edició de "Tous en família". Però, ATENCIÓ! Hi haurà un canvi d'espai i d'horaris. L'edició d'enguany serà a La Casa del Teatre Nu i disposarà de dues sessions, una a les 17h i una a les 19h.

En aquesta ocasió podreu gaudir de l'espectacle "L'inventor d'il·lusions" d'Enric Magoo.

La Casa del Teatre Nu s’ha convertit per art de màgia en un espai d’il·lusions. I, com és això? La resposta és senzilla: un mag jubilat hi ha instal·lat el seu taller per dedicar-se a crear nous trucs i aparells de màgia. I, ara, aquest vell mag, el Professor Gargot, obre les portes del seu laboratori als petits aprenents que volen conèixer els seus secrets. Qui s’inventa els jocs de mans? Quants tipus de trucs hi ha? Són incògnites que els nens i les nenes podran resoldre tot gaudint de L’inventor d’il·lusions.

No us heu preguntat mai qui s’inventa els jocs de mans? Qui els fabrica? Qui decideix si es poden fer en públic? Quants tipus de trucs hi ha? Com es classifiquen?
Si voleu saber les respostes a totes les preguntes màgiques que sempre us heu fet, no us podeu perdre la visita guiada al taller laboratori de l’increïble Professor Gargot. Amb ell us endinsareu en el món dels invents i els efectes especials, coneixereu les bambolines de l’il·lusionisme.

L’humor, l’enginy i una posada en escena sorprenent i original són els ingredients d’aquest espectacle per a tota la família, un xou de teatre màgic en el qual Enric Magoo, un dels mags més prestigiosos del país i guardonat arreu del món, es desdobla en dos personatges que faran riure i somiar al públic familiar, el panxut i entranyable Professor Gargot i el GrandMack, encarregat de comprovar el bon funcionament dels jocs acabats de sortir de fàbrica. Bon ritme, sorpreses contínues, trucs de màgia insòlits... L’inventor d’il·lusions promet deixar-vos amb la boca oberta. Ho voleu comprovar?

________________________________________________________________________________________________________

Lloc: La Casa del Teatre Nu
Hora: a les 17:00h i a les 19:00h
Preu: 6€*
Venda d’entrades: Cal reservar les entrades al 677 519 625. Aformanet limitat.

*Descompte d'1€ per als Amic de La Casa de Teatre Nu, gentGRANdeTous i famílies nombroses i/o monoparentals.

________________________________________________________________________________________________________

Darrera actualització: 15.01.2020 | 09:40