Ple extraordinari de l’Ajuntament de Sant Martí de Tous 6/2020 de data 16 d’octubre de 2020

Dilluns, 19 d'octubre de 2020 a les 00:00

El ple ha aprovat els següents punts:

Excusa la seva assistència la regidora de la CUP Tous Marta Gràcia.

Punt 1.- Aprovació provisional de modificació de les Ordenances Fiscals reguladores dels tributs municipals per a l’any 2021.

 L’equip de govern proposa mantenir els tipus impositius recollits en les ordenances fiscals donada la situació de crisi sanitària i econòmica que viu el país. La CUP Tous proposa preveure criteris de progressivitat fiscal per les famílies més necessitades, l’equip de govern exposa que ja es contemplen dins de les ordenances i amb mecanismes de serveis socials. S’aprova amb els vots a favor d’Esquerra Tous i l’abstenció de Junts per Tous i el vot en contra de CUP Tous.

Punt 2.- Aprovació del Pla d’Actuació Municipal de l’Ajuntament de Sant Martí de Tous (2019-2023).

L’equip de govern proposa l’aprovació d’aquest document de planificació de la legislatura per ser explicat i debatut en un procés participatiu pels veïns i veïnes. S’aprova amb els vots a favor d’Esquerra Tous i l’abstenció de CUP Tous i Junts per Tous.

Punt 3.- Constitució de l’Associació de Municipis i Entitats per l’Energia Pública (AMEP).

Dins l’estratègia definida per l’equip de govern, Tous en Transició, l’Ajuntament participa com un dels socis fundadors d’aquesta nova associació per la distribució publica de l’energia. S’aprova per unanimitat amb el vot a favor dels grups d’Esquerra Tous, CUP Tous i Junt per Tous.

 Punt 4.- Aprovació de la xifra de població del municipi a 1 de gener de 2020.

S’explica el padró de població, en total 1.228 veïns i veïnes. S’aprova per unanimitat amb el vot a favor dels grups d’Esquerra Tous, CUP Tous i Junt per Tous.

Punt 5.- Aprovació del Conveni d’encàrrec de gestió amb el Consell Comarcal de l’Anoia i la Corporació Local per al Projecte d’estudi i implantació de pagament per generació (PxG).

Com un pas més en una gestió eficient i responsable de la brossa, l’Ajuntament impulsa el pagament per generació amb el model de recollida porta a porta. La CUP Tous proposa que s’efectuï un anàlisi de detall preveient les diferents casuístiques socials, opció que ja es contempla i és compartida pel grup d’Esquerra Tous. S’aprova per unanimitat amb el vot a favor dels grups d’Esquerra Tous, CUP Tous i Junt per Tous.

Punt 6.- Moció de rebuig a la decisió del Tribunal Suprem d’inhabilitació del President de la Generalitat de Catalunya.

S’aprova per unanimitat amb el vot a favor dels grups d’Esquerra Tous, CUP Tous i Junt per Tous.

Darrera actualització: 19.10.2020 | 11:25