Obertes les inscripcions pels cursos de l’Aula Municipal de Formació

Dimarts, 10 de març de 2020 a les 00:00

Ja estan obertes les inscripcions pels cursos de l'Aula Municipal de Formació, més de 20 activitats que s'allargaran fins al mes de juny.

L’Ajuntament de Sant Martí de Tous ja ha obert les inscripcions pels cursos de l’Aula Municipal de Formació, més d’una vintena d’activitats que es podran dur a terme des d’ara i fins al mes de juny. Els veïns i veïnes de Tous poden matricular-s’hi presencialment a l’edifici de Cal Frarés o bé trucant al 93 809 68 34 (l’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres de 16:30h a 20:00h).

L’oferta de cursos i activitats és variada i apta per a tots els públics. El taller “Fem memòria”, pintura i manualitats, gimnàstica de manteniment o, fins i tot, el curs de Country, són algunes de les propostes de l’Aula Municipal de Formació per a la gent gran. Per a estudiants, classes de tècniques d’estudi, d’anglès (primària i ESO) i també classes de First Certificate per a majors de 16 anys. Els que volen posar-se en forma trobaran activitats com fitness i aeròbic, hatha ioga, ioga kundalini o ioga per a adults.  Així mateix, s’ofereixen cursos intensius per treure’s el carnet de conduir a càrrec de l’Autoescola CID i Autoescola Vilanova, a més d’altres activitats com les xerrades femenines mensuals. Podeu consultar el catàleg d’activitats complet a la web tous.cat.

L’Aula Municipal de Formació dona servei a més d’un centenar de veïns i veïnes al llarg de l’any i s’ha consolidat com un espai d’oci i formació pels touencs en els darrers anys.

Darrera actualització: 10.03.2020 | 18:11