Noves afectacions al trànsit per les obres del c/Carretera

Divendres, 10 de gener de 2020 a les 10:00

Les obres del carrer Carretera avancen satisfactòriament i encaren el tram final d'execució. 
Podeu descarregar o visualitzar el mapa amb les afectacions del trànsit.

Aquesta darrera fase consisteix en re-urbanitzar el tram entre la Plaça de Fàtima i la Cooperativa El Sindicat, generant una important afectació al trànsit d'entrada i sortida del poble. Així doncs, al llarg de les properes setmanes el trànsit es veurà afectat de la següent manera:

Entrada del poble: L'entrada es continuarà realitzant pel carrer Carretera fins al carrer Diputació on s'haurà de girar a l'esquerra en direcció al castell o bé a la dreta, firant a continuació a l'esquerra pel carrer Montserrat (darrere el Sindicat) fins a la Plça Sant Isidire, on caldrà agafar el carrer Camil Riba, i així accedir al carrer La Pau.

Sortida del poble: La sortida del poble s'haurà de realitzar pel carrer Diputació, Escoles o bé pel camí de les Bessulles (cal recordar que aquests dos vials son estrets i de doble direcció). El carrer de La Pau estarà tallat a l'alçada del carrer Escoles, en direcció a la Plaça de Fàtima.

Escola: Preguem comprensió, paciència i especialment prudència per tal d'evitar taps i sobretot riscos, en conseqüència cal utilitzar el mínim possible els vehicles per accedir a l'escola i en tot cas aparcar o parar en les zones properes habilitades, com les eres o l'aparcament del carrer La Pau amb Escoles.

Comerços, restaurants i empreses: Els establiments afectats del nucli hauran de tenir present la càrrega i descarrega de material amb els seus distribuïdors tenint present aquestes limitacions.

És molt important respectar la senyalització excepcional i sobretot la prohibició de no aparcar en zones estretes com el Carrer Camil Riba o la Plaça Sant Isidre.

És evident que en aquesta ocasió les obres dificulten de manera important la circulació habitual dels nostres vehicles. De nou, des de l'Ajuntament de Tous us preguem la màxima comprensió, paciència i respecte a les mesures preses. Aquesta actuació té una durada prevista d'uns dos mesos i posteriors talls puntuals fins a l'execució total de l'obra. 

Treballem per tal d'agilitzar al màxim les obres i que les actuacions finalitzin el més aviat possible tot i cuidant la qualitat. Molt probablement aquesta obra acabarà abans del termini previst inicialment, que era al juny.

Moltes gràcies per la col·laboració.

Darrera actualització: 10.01.2020 | 12:11