En marxa la 10a campanya COMPRA I GUANYA que incentiva la compra al comerç local amb més de 30 premis

Dimarts, 6 d'octubre de 2020 a les 00:00

Durant tot el mes d’octubre, prop de 2.000 botigues dels 31 municipis organitzadors de la campanya COMPRA I GUANYA, entre els quals hi ha Sant Martí de Tous, participaran en la que serà ja la seva desena edició i que confirma el creixement progressiu i la consolidació d’aquesta iniciativa.

Una fita que ha estat possible gràcies al treball conjunt dels Ajuntaments organitzadors i a la confiança dels comerciants, veïns i associacions de comerciants amb el suport de les quatre Diputacions.

Aquesta desena edició tindrà un caràcter especial per la conjuntura actual marcada per la pandèmia, però mantindrà intactes els seus quatre objectius: dinamitzar el comerç de proximitat, promoure turísticament els territoris organitzadors, premiar als compradors i agrair la participació dels comerciants. Per això, la campanya s'ha adaptat a les circumstàncies excepcionals i es trasllada a aquest mes d’octubre, entre la campanya d'estiu i la de Nadal; amplia el seu àmbit a tot el municipi i no tan sols es fa als nuclis antics com en les edicions anteriors,  i passa a anomenar-se COMPRA I GUANYA.

 

Com s’hi pot participar?

Durant tot el mes d’octubre, totes les persones que comprin als comerços adherits dels 31 municipis organitzadors, i que estaran degudament identificats amb el cartell de la campanya, podran guanyar experiències d’un dia o dos, per a dues persones, a cadascun dels 31 municipis membres de la Xarxa.

A principis de novembre, es sortejaran 32 experiències a cadascun dels 31 municipis (31 per clients + 1 comerciant) valorats en 2.859 €. Entre tots els membres de la Xarxa es repartiran més de 91.400 € en 992 experiències per a dues persones que fins al juny de 2021, viuran i gaudiran de la cultura, la gastronomia i el patrimoni  dels 31 municipis organitzadors, sempre amb les màximes garanties de prevenció del contagi de la Covid-19.

 

Premi per als comerciants

Per premiar la participació i la col·laboració de tots els establiments adherits, un comerç de cada municipi organitzador, també opta a guanyar una experiència.

Darrera actualització: 06.10.2020 | 09:49