BAN pel qual es dicten les mesures davant la situació del coronavirus

Dijous, 12 de març de 2020 a les 00:00

David Alquézar i Claramunt, Alcalde de Sant Martí de Tous

FAIG SABER

Atesa la situació provocada pel coronavirus, i tenint present les indicacions donades des dels diversos departaments de la Generalitat de Catalunya:

1.- Es suspenen com a mesura preventiva durant els pròxims 15 dies i fins el dia 27 de març de 2020:

- Les activitats de la casa de la Cultura de Sant Martí de Tous, Cal Frarés, aula de formació municipal, punt jove, gimnàstica de la gent gran, escola de dansa i escola de música.
- Les activitats de visites turístiques i les activitats del punt d’informació turística de l’AECOM.
- El consultori local i l’àrea rural del departament de Salut desprogramaran les consultes externes, amb criteri clínic, i en funció de la disponibilitat de personal mèdic.
- Totes les activitats en instal·lacions municipals i via pública. També es recomana suspendre totes les activitats organitzades per entitats privades que siguin prescindibles i es puguin posposar.


2.- Es decreten serveis mínims al CEIP Cérvola Blanca i Llar d’Infants Petita Cérvola. Amb tota la probabilitat el departament de Salut i el departament d’Ensenyament decretaran el tancament del centre de cara divendres dia 13 de març de 2020.


Es suspenen les activitats extraescolars organitzades per l’Ajuntament o l’Associació de pares i mares de l’escola Cérvola Blanca.
Es reforça la protecció de les persones més vulnerables.

3.- Es tanquen fins el dia 27 de març de 2020 els equipaments municipals següents:

- Cal Frarés.

- Ateneu municipal (tancament de les sales i assistència de grups). Es pot realitzar exclusivament l’activitat de bar. S’aniran actualitzant les mesures a prendre.

- Aldo Martin’s

4.- Es suspenen els oficis i activitats religioses.


5.- Es recomana a les entitats culturals del municipi la suspensió de les activitats de concurrència pública i, en el cas de que no sigui possible la seva suspensió, limitar l’assistència a un terç de l’aforament: Casa del Teatre Nu, Casal Parroquial-Cinema, Amics de tous, Caramelles i Agrupació Escolta AEiG MOVI.


6.- Es recomana a les entitats esportives del municipi seguint les directrius de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física (SGEAF) l’ajornament o suspensió de les competicions i esdeveniments esportius al territori català: Unió Esportiva Tous.

Sant Martí de Tous, 12 de març de 2020

L’Alcalde

David Alquézar Claramunt

 

Darrera actualització: 12.03.2020 | 13:50