Notícies

 • Tous en transició Sant Martí de Tous formarà part de l’Associació de Municipis i Entitats per l’Energia Pública 4 d'agost de 2020

  Després de mesos de feina, una cinquantena de municipis catalans, entre ells les quatre capitals catalanes i Sant Martí de Tous, han començat el procés per constituir l’Associació de Municipis i Entitats per l’Energia Pública (AMEP) que aplegarà els municipis compromesos amb la gestió pública de l’energia. Tous i Argençola són els dos únics municipis anoiencs que en formen part.

 • Comunicat companyia elèctrica 7 agost La companyia elèctrica informa d'un nou tall de llum 3 d'agost de 2020

  La companyia elèctrica que dona servei a Sant Martí de Tous, E-Distribución, ha comunicat a l'Ajuntament que realitzarà treballs de manteniment i millora a la xarxa de distribució i que això afectarà temporalment el subministrament d'energia elèctrica que afectarà diversos carrers el proper divendres dia 7 d'agost de 8h a 13h.

  Podeu consultar aquí els carrers afectats:

 • Ajuntament de Sant Martí de Tous L’Ajuntament de Sant Martí de Tous destina 36 mil euros a fer front a la crisi provocada per la Covid-19 19 de juliol de 2020

  El darrer Ple de l’Ajuntament de Sant Martí de Tous ha aprovat una modificació del pressupost municipal per destinar una partida de 36.000€ a fer front a les conseqüències de la crisi sanitària provocada per la pandèmia de la Covid-19. 
  A proposta de l’equip de govern, els diners es destinaran a tres paquets d’accions: les mesures socials i de prevenció, les mesures de dinamització econòmica i les mesures de caire cultural.

 • Terrenys projecte antena L’Ajuntament de Tous s’oposa a la instal·lació d’una antena de telecomunicacions 5G al municipi 15 de juliol de 2020

  Fa mesos l’empresa Telxius Torres España S.L.U. va iniciar els tràmits per instal·lar una antena de comunicacions al terme municipal de Sant Martí de Tous, previsiblement com a part del desplegament de la xarxa 5G que la companyia Movistar està fent arreu del territori. 

 • Tall 16 de juliol de 2020 Tall de llum a la zona del Fillol, Eucaria i masies previst per dijous 16 de juliol 13 de juliol de 2020

  La companyia elèctrica que dona servei a Sant Martí de Tous, E-Distribución, ha comunicat a l'Ajuntament que realitzarà treballs de manteniment i millora a la xarxa de distribució i que això afectarà temporalment el subministrament d'energia elèctrica a la zona del Fillol, Eucaria i masies el proper dijous dia 16 de juliol de 7:00h a 15:00h.

  Podeu consultar aquí els carrers afectats:

 • Ple Ajuntament 9 juliol Resum del Ple Ordinari del dia 9 de juliol de 2020 11 de juliol de 2020

  Aquí podeu llegir un resum dels debats i votacions del Ple ordinari de l’Ajuntament de Sant Martí de Tous 4/2020 de data 9 de juliol de 2020:

 • Cartellera cinema juliol Cartellera del Cinema al Casal de Tous pel mes de juliol 9 de juliol de 2020

  Consulteu aquí la cartellera de cinema al Casal de Tous prevista per aquest mes de juliol.

 • Cartell Festival de Llegendes 2020 Tot a punt pel Festival de Llegendes de Catalunya 1 de juliol de 2020

  Sant Martí de Tous ja ho té tot a punt per arrencar l’11a edició del Festival de Llegendes de Catalunya i reconvertir-se en la Capital Catalana de les Llegendes. El certamen, que a partir d’enguany pren el nom de deLlegendes i l’organitza la companyia local Teatre Nu, viurà el gruix de la seva programació de divendres 3 a diumenge 5 i s’allargarà al llarg del juliol amb més espectacles i activitats.

 • Talls 1 juliol Nous talls de llum previstos pels dies 1 i 2 de juliol 29 de juny de 2020

  La companyia elèctrica que dona servei a Sant Martí de Tous, E-Distribución, ha comunicat a l'Ajuntament que realitzarà treballs de manteniment i millora a la xarxa de distribució i que això afectarà temporalment el subministrament d'energia elèctrica en diverses zones de Tous els dies 1 i 2 de juliol.

  Podeu consultar aquí els carrers afectats:

 • Revetlla Sant Joan 2020 Actes de la Revetlla (adaptada) de Sant Joan a Tous 19 de juny de 2020

  La Comissió de coordinació anual de festes "50Tous" ja ha fet públic el format de la Revetlla (adaptada) de Sant Joan d'aquest 2020. Tindrà lloc el dia 23 de juny a les 20h al Camp de Futbol i aquests són els actes de la vetllada:

 • Parasitos Programació Cinema al Casal de Tous - Juny 2020 18 de juny de 2020

  Aquesta és la programació del Cinema al Casal de Tous prevista per aquest mes de juny:

 • Comissió Comunicat de la Comissió "50Tous" sobre Sant Joan 18 de juny de 2020

  A principis del mes de març d’enguany, la regidoria de cultura i festes de l’Ajuntament de Tous va convocar als touencs i touenques nascuts l’any 1970 amb la intenció de crear una comissió permanent i amb caràcter rotatiu, amb experiència, solvència i moltes ganes, que cada any s’encarregui d’organitzar o coordinar les festes més significatives del poble: Carnestoltes, Sant Joan, Festa Major d’Estiu, Festa Major i Sant Sebastià. Seria per Sant Sebastià quan passarien el relleu a la següent fornada que complís els 50 anys aquell any. La idea va ser acollida molt positivament per la generació dels 70 i de seguida es va posar en marxa.

Darrera actualització: 12.12.2019 | 14:28
Darrera actualització: 12.12.2019 | 14:28